Follow by Email

onsdag den 28. september 2011

Skærmbilled af mit tal...6000MorKaren
http://morkaren-morkarenshjrne.blogspot.com/


har fanget tallet 6000 på sin skærm, og det er jeg glad for. det udløser lige en lille hygge ting til hende..tusind tak og der var du sørme da på pletten.tirsdag den 27. september 2011

6000 rundet Jubiiiii..

Så rundede jeg 6000 følgere af min blog og jeg er meget beæret.
I skal have 6000 gange tak for jeres interesse i mine sager, det er bare super dejligt at så mange trofaste kikker ind til mig. og 6000 gange tak til alle jer nye der lige er smuttet forbi.helt fantastisk.
Nu vil jeg ryste posen..Jeg har nemlig løbende lavet en masse små sammen rullede sedler med hver jeres navn på..det vil blive offentligt gjort kl 23-00 iaften.
endnu engang tak for jeres søde kommentarer og dejlige interesse.

Så blev kl. 23.00 og jeg har trukket en vinder.
Det er mig en stor fornøjelse at kunne fortælle at,
Mette V Hvistendal, Herning,
blev den heldige vinder af den fine blonde og knap candy.
Stort tillykke her fra mig.
Du bedes fremsende mig din adresse, så du kan modtage pakken.


fredag den 23. september 2011

Vintage Lady


Så fik jeg lavet et kort her i til aften. kortet er syet på maskine, nodepapir,engelsk tekst papir fra bog.knapper,blomster,kameliadame, tag med sløjfe og brads/gems, og så naturligvis blonder. Stemplet DREAM har jeg fra USA

vintage puder fortsat
Ja jeg siger puder, for jeg kunne jo ligeså godt sy to, så nu er der gang i blonder,knapper og symaskine..

Det er min plan at sy nogle vintage kort bagefter, nu maskine og blonder er fremme, så der bliver lidt at følge her på bloggen, hvis du altså har lyst til at følge og se projekterne. Rigtig god fredag til dig.
onsdag den 21. september 2011

Vintage pude


For mange år siden på det skønne Frederiksdal i Sverige så jeg en Vintage pude, ja faktisk flere, syet med de dejlige blonder,tilført knapper og pailjetter..Jeg har ikke glemt dem som de stod der flotte i en gammel svensk Larsson bænk. Puderne skal sys vintage agtigt altså ikke med små fine oplæg m.m. men "puttes" lidt ind i hinanden.bagefter kommer selv finishen..men den tager tid så i må vente på det endelige resultat..

lørdag den 17. september 2011

KNAPPERNå men dagen idag bød på flere ting for veninden og jeg skulle til et nærliggende loppemarked. Jeg skulle hente knapper og veninden også kikke sig omkring..OG HVAD skete der..?? Sørme om ikke jeg fandt EN HALV SÆK, med knapper og skønne blonde bånd? nu var jeg helt oppe i det gode røde felt..og hjem over stok og sten med en sæk på styret.. ALLE knapperne og blonderne.. ligger i små poser og her i disse timer er jeg igang med at klippe dem ALLE OP og sorterer i farver..iguder tænker i nok HUN er sku da ikke rigtig klog griner...nej sikkert ikke, men de skal jo sorteres..for jeg skal jo have alle DE HVIDE for sig og tænkte så at jeg jo ligeså godt kunne sorterer ALLE..
DET FÆRDIGE RESULTAT kan i se senere her.mandag den 12. september 2011

vintage kræmmerhus fra sidste år..Dette bliver nok mit jule hit igen iår. et nyt vintage kræmmerhus eller to må laves.
så får vi se..disse er lavet af alskens lækkert tyndt papir, kaffeservietter, skønne gamle blondebånd metalblomster, på toppen en stor vatkugle og meget mere..
så hvem ved ? måske bliver vores kommende jul i vintage.. det bliver jo osse spændende at se hvad butikkerne kommer ud med ? ihhh jeg elsker jul.


mandag den 5. september 2011

- gamle knapper


vi snakkede lige gamle knapper på scrapsisters så her vil jeg lige vise jer min samling ...øhm.. noget af den.. har rigtigt mange nemlig...