My Books

mandag den 12. september 2011

vintage kræmmerhus fra sidste år..Dette bliver nok mit jule hit igen iår. et nyt vintage kræmmerhus eller to må laves.
så får vi se..disse er lavet af alskens lækkert tyndt papir, kaffeservietter, skønne gamle blondebånd metalblomster, på toppen en stor vatkugle og meget mere..
så hvem ved ? måske bliver vores kommende jul i vintage.. det bliver jo osse spændende at se hvad butikkerne kommer ud med ? ihhh jeg elsker jul.


4 kommentarer:

 1. Ja, men Dorte, er du allerrede dukket ned i "julekasserne" for at se hvad du nu har, det er nogle flotte vintagekræmmerhuse du lavede sidste år, der var jeg slet ikke begyndt endnu med vintage, men der skal laves vintagepynt i år, så godt med lidt ideer. v.h. morkaren. p.s. din nisse er da også sød, og jeg har også altid elskede julen.

  SvarSlet
 2. Smukt kræmmerhus. Nu skal det jo snart frem igen. Gad vide hvad vi ellers skal lave/kigge på i år. Men kræmmerhuse, nisser og julemænd SKAL der nu til.
  Egentlig er jeg ligeglad med modefarver i julen...men det smitter jo alligevel lidt af...på os julenørder. Dejlig tid vi går i møde.

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke .. lige den stil jeg elsker .. har selv en masse hjemmelavede kræmmerhuse til juletræet, men vil i år også forsøge mig med et par store vintage-kræmmerhuse .. og glæde veninderne med dem :O)
  Dine er SUPER skønne :o)

  SvarSlet
 4. meget flotte og elegante krammehuse

  SvarSlet