My Books

tirsdag den 11. februar 2014

Toppers

Today i made toppers for my cards. i used different kind of round scallop punches and some embellisments. the butterfly die is borrow. The BEARS are from Recollection, Canada and a gift from there.
The text (fonts) is made in WORD by me

Idag har jeg lavet TOPPERE, som jeg kalder dem, jeg har brugt 4 forskellige punch runde scallop maskiner. Bamserne er stickers fra Recollection i Canada og en gave jeg har fået derfra. Sommerfuglen er en die som jeg har lånt af en scrapveninde Kirsten. Teksten har jeg selv skrevet i WORD

8 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, især den med bamsen i baletskørt, jeg kan se dit kommendene blondetæppe under, nu spørger jeg nok meget dumt: hvad er en "topper" knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karen det er bare noget jeg kalde de små runde jeg laver.Når jeg har pyntet dem er de lige klar til at sætte på forberedte kort.så faktisk er der jo lagt meget arbejde i et kort når det endelig er færdigt men jeg synes det så er rigtigt fuldendt. OG det er faktisk sjovt at sidde og lave små "3d" selv. prøv selv.- man behøver så ikke koncentrerer sig om et helt kort men kun noget af det.

   Slet
 2. Flotte toppers.
  Du må have en god dag.

  SvarSlet
 3. Don't know all the texts and what they mean, but they are looking great Dorte, your toppers! Hugs, Ira x
  Ira’s Crea Corner

  SvarSlet