My Books

torsdag den 26. april 2012

stamped flower cards

-sometimes we have to do this in english ;O)) I got lots of friends that dont read danish. on my cards I have use PEG STAMPS and other small stamps. Punch borders are my fav. I have a lot of punchmachines as you might already know by now. have a great day and thanks for watching

9 kommentarer:

 1. Wow .. de er godt nok lækre ... kan rigtig godt li, at du stempler ovenpå den punchede bort .. ser brandgodt ud :)

  SvarSlet
 2. Sikke fine kort du har lavet. Jeg har også lige købt nogle mini stempler hos Jacobi i dag, så nu skal der leges i aften, kan du tro.

  SvarSlet
 3. Du ser ud til at være lige så tabt til ministempler som jeg. Flotte kort i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Utrolig så mange der er i gang med de ministempler, men de er da også søde, og mugligheden for at variere er jo stor. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. P.S. ja Dorte, jeg vil bruge albummet som et "anne-galeri" du ved de få billeder jeg har af farmor, farfar, mormor de er alle tre født i 1870 til 1880 så det passer jo godt til de gamle udklip der er i albummet. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. De er så flotte! Jeg bliver mere og mere lun på de stempler, det er slet ikke godt :)

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte kort du har lavet, bruger du almindelig pap, jeg syntes nogle gang jeg har problemer med, at stemplet ikke bliver "helt"

  SvarSlet
 8. Sikke flot det er med de stempler, mon man skulle eksperimente lidt med sådan noget :) men njaaa kan jo ikke det hele,... Tålmodigheden er vist hellere ikke rigtig til det ;)

  SvarSlet